Begin       Het Boek       De LanceerDag       Deelnemen       Recensies       Het Vervolg       Persoonlijk Traject       Filmproducties      Blog       Contact

 

JOIN MEDIA

Onder de naam Join Media ontwikkelen programmamakers Job Groenewegen en Ingrid Bosma al jaren televisieprogramma's en bedrijfsproducties en bedenken ze audiovisuele concepten. Persoonlijke aandacht staat daarbij centraal. Ze zetten nu ook hun expertise in om ook voor zelfstandig ondernemers audiovisuele presentaties financieel binnen bereik te brengen. Ze hebben daarvoor een professioneel eigentijds format ontwikkeld, waarmee je snel en vakkundig je eigen commercial of bedrijfsfilm maakt.

LEONIE GEBBINKLeonie is opgeleid tot theaterdocent en heeft jarenlange ervaring als trainings-acteur, trainer en coach en is specialist op het gebied van ervarend leren. Zij gebruikt spel in deze drie rollen om mensen te verleiden tot leren. En hoopt hiermee mensen van hun spiegel te laten houden.


Leonie verwierf landelijke en later internationale bekendheid door haar optreden in de Nationale Donorshow van BNN, dat voor het programma een Emmy Award ontving.

Wellicht heb je al een eigen website. Of een brochure waarin je keurig vertelt wat je doet. Maar een impactvol, persoonlijk merkverhaal in beeld en geluid geeft je klanten en prospects toch echt een heel ander, veel persoonlijker en authentieker beeld van je! Vandaar dat dit unieke format ontwikkeld is, om je te helpen je optimaal aan de wereld te presenteren.


In vier stappen werken we samen naar je eigen audiovisuele presentatie toe. De eerste stap is het volgen van de Lanceerdag EenpersoonsMerk Worden. Daarna word je online ondersteund bij het schrijven van je eigen merkverhaal, dat als basis dient voor je audiovisuele presentatie. Leonie Gebbink traint je vervolgens samen met een aantal andere Eenpersoonsmerken om je presentatie te optimaliseren. En tenslotte zorgen Ingrid Bosma en Job Groenewegen voor de verfilming, de montage en de afwerking. Je hebt dan een presentatie in beeld en geluid die staat als een huis. Je kunt ‘m op je eigen website zetten, op YouTube plaatsen en rondsturen op DVD. Dat is een heel andere, veel persoonlijker manier van je presenteren, die veel meer aansluit op de wensen en behoeften van mensen in deze tijd. 


De kosten

De kosten van dit all-in pakket zijn uitermate ZZP-vriendelijk. Afhankelijk van het feit of er in de studio of op locatie gefilmd wordt, variëren de kosten van € 1.195,= tot € 1.695,= excl. BTW. Bedragen waarvoor bedrijven en instellingen normaal gesproken minimaal het tienvoudige betalen!


Aanmelden voor het AV-traject

Je kunt je aanmelden door je op te geven voor de workshop Eenpersoonsmerk Worden op een van de aangegeven data (klik op Workshops). Vermeld in de e-mail dat je graag gebruik maakt van het AV-format, en dan komt alles voor elkaar!

JE EIGEN FILM:

BRENG JE MERK TOT LEVEN