Misschien denk je: ik wil nu alles in een keer goed neerzetten, maar ik heb er wel hulp bij nodig...

Steeds vaker word ik benaderd om zelfstandig ondernemers persoonlijk te begeleiden in het neerzetten van hun merk, hun verhaal en hun communicatiemiddelen. Ik heb er een kort durend, intensief programma voor, waarin we in heel korte tijd van een eerste kennismaking naar de oplevering en publicatie van een website doormarcheren. Ik neem daarbij veel uit handen, maar blijf vooropstellen dat alle keuzes uit het hart en het hoofd van de ondernemer zelf moeten komen.

Overigens kun je ook een deel van het programma doorlopen: we kijken aan het begin gewoon wat je nodig hebt en wat je allemaal zelf of met behulp van mensen in je omgeving kunt.

Het A tot Z programma in vogelvlucht.


We starten met enkele pittige definitiesessies, waarin we je merk stap voor stap vormgeven. Op de fundamenten van je karakter, je kwaliteiten en je grootste passie maken we de keuze voor de centrale thematiek van je merk. We staan uitvoerig stil bij de merknaam, die maximale impact moet hebben bij de doelgroepen die we gedefinieerd hebben. Zodra die is vastgelegd, werken we je merkverhaal uit in de stijl die honderd procent bij je persoonlijkheid past. Vervolgens leggen we je huisstijl onder de loep en wordt, als je dat wilt, je website gebouwd.


Als we klaar zijn, heb je alles om de wereld je nieuwe merk te tonen. Terwijl je voor jezelf zoveel houvast, nieuwe bezieling en nieuwe inspiratie hebt gevonden, dat ondernemen leuker is dan ooit tevoren.


Wil je referenties van mensen die het programma eerder doorliepen? Als je me even belt breng ik je er graag mee in contact. Mijn nummer is 06 8100 1374.

VOOR WIE ALLES WIL:

PERSOONLIJKE BEGELEIDING VAN A TOT Z

Begin       Het Boek       De LanceerDag       Deelnemen       Recensies       Het Vervolg       Persoonlijk Traject       Filmproducties      Blog       Contact